Skolavslutning och resultat!

Igår var det skolavslutningstider i Nordmaling. Sommarvärmen och solen lös med sin frånvaro men nu har barnen sommarlov! Jag började dagen med att vara med vid våra två äldsta barns skolavslutning. Vi fick höra många fina sånger och fina ord om de elever som nu lämnar skolan för att till hösten börja högstadiet på Artediskolan. Bilden nedan är ett kort på våra fina barn innan morgonens skolavslutning.

Igår lämnade många förväntansfulla elever, i åk 9, grundskolan. Vi fick igår se att meritvärdet för dessa elever ligger högre än någonsin och det är oerhört glädjande. Meritvärdet hamnar på 225,5 och det är riktigt bra! Dessa elever och vår personal har gjort ett fantastiskt jobb och jag vill passa på att önska alla elever ett skönt sommarlov och en härlig tid på gymnasiet. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till all personal i skolan för det fantastiska arbete de gör varje dag!

skolavslutning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.