Tillbaka på kontoret

Efter några veckor med ledighet är jag idag tillbaka på kontoret och även tillbaka med bloggen som också tagit ett litet sommaruppehåll. Jag har haft en härlig ledighet med familjen och är nu fylld med energi inför en intensiv och härlig höst! Förutom att svara på mail och i telefon har jag bara avbrutit ledigheten ett par gånger. Först för att delta i Rundviksdagen, en riktigt trevlig dag! Sedan för att stå en del i kommunens tält på Nordmalings marknad, dagen efter förrättade jag en vigsel och i förra veckan träffade jag en företagare med intressen i kommunen och i lördags pratade jag om kommunen på Hummelholms slåtterdagar, ett jättefint arrangemang! På Nordmalings marknad fanns också mäklarfirman MOHV med, de säljer bostäderna på Notholmen som Myresjöhus ska bygga, ett toppenprojekt och jag är så glad över att det nu drar igång. Säljstart är i september men redan på marknaden bokades en hel del av bostäderna!

Förutom en knapp vecka söderut så har vi semestrat i närområdet, vi har besökt många smultronställen, gått sägenvandring i Olofsfors, fikat på Kafè Anno, spelat bilbingo i Rundvik, badat på flera ställen, mestadels på vår fina strand i Mullsjö, besökt olika loppis, till exempel i Bredvik och i Nordsjö och mycket annat.

Om det för mig har varit en rätt lugn sommar så har det varit desto händelserikare runt om i världen, i negativ bemärkelse. Otroligt skrämmande, tragiskt och ofattbart med alla dessa vansinnesdåd där oskyldiga människor har fått sätta livet till. Våldet kryper närmare och i Nordmaling ska vi ta fram en plan mot extremism. Våld måste alltid motarbetas och vi måste alla visa att det är fullständigt oacceptabelt!

hummelholmmullsjörundvik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.