Riktigt orolig!

Har under hela dagen följt förloppet i Tallberg/Högbränna mycket noga, elden rasar och enligt uppgift är området minst 1000×800 stort. Under hela dagen har räddningstjänsterna från Nordmaling, Bjurholm, Vännäs, Umeå och Husum slitit hårt. Lider med de som har fått lämna sina hem för att man är rädd för att branden ska komma för nära. På Brattsbackagården har det ordnats en uppsamlingsplats för alla drabbade. Kommunen har kontaktat alla som har blivit evakuerade och alla har någonstans att bo.Det går att följa rapportering kring branden via VK:s hemsida och via kommunens facebook samt hemsida. Vi har flera personer som från kommunen jobbar med kommunikation och det praktiska runt allt detta. Jag får täta rapporter och känner stor oro, jag hoppas verkligen att våra hjältar, brandmännen, lyckas släcka branden!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.