En månad kvar!

Idag är det precis en månad kvar till valdagen, en oerhört viktig dag för hela Sverige! Förtidsröstningen startar redan den 22/8, vilket ger alla en möjlighet att hinna rösta. Jag anser att rätten att rösta i demokratiska val är oerhört viktig att försvara, jag anser dock också att det också är en demokratisk skyldighet att rösta. Fundera på vad som är viktigast för dig, ta reda på vad partierna står för och gör din röst hörd, din röst är viktig! Jag anser att valet den 9:e september är ett värderingsval, vi måste stå upp för medmänskligheten! Nu pågår valkampanjade för fullt och jag deltar självklart i det, jag anser dock att som politiker befinner man sig i valrörelse hela tiden. Det är ju inte bara nu de sista veckorna som är viktiga utan det arbete som har pågått under de senaste fyra åren. Vi i Centerpartiet jobbar efter den devisen och har kampanjat utanför affärer, resecentrum, bjudit in till samtal varje år i kommunens olika delar samt försökt vara tillgängliga så mycket som möjligt. Just tillgängligheten är oerhört viktig, vi är folkvalda och behöver då också verkligen lyssna på medborgarna.

För fyra år sedan fick jag förtroendet att bli kommunalråd i Nordmalings kommun. Ett uppdrag som stundtals är tufft men framförallt roligt och givande. Under de fyra senaste åren har vi jobbat stenhårt för att utveckla kommunen, företagsklimatet, skola och omsorg! Jag vill gärna få fortsätta vara kommunalråd och utveckla Nordmalings kommun. För det behöver jag din röst.

Nordmaling ska fortsätta vara en kommun med tillväxt och inflyttning, för att lyckas behöver vi fler bostäder, både i kommunal och privat regi. Jag vill se en kommun där vi allihop jobbar tillsammans för att utveckla kommunen, ingen kan göra allt ensam, men tillsammans är vi starka. Nordmalings kommun är en fantastisk kommun att bo i och vi måste fortsätta marknadsföra kommunen samt se till att vi alla som bor och verkar här är goda ambassadörer för vår fina kommun.

Vi behöver också fortsätta arbetet med att ytterligare stärka företagsklimatet tillsammans med kommunens företagare. Gör vi det får vi också mer pengar till välfärden. För att attrahera nya invånare behöver vi en skola och omsorg i toppklass. Det gör vi tillsammans! Äldreomsorgen är ett område vi måste titta extra på, hur ska framtidens äldreomsorg se ut?, där måste vi våga tänka nytt och vi måste tillskapa ett trygghetsboende. I Nordmalings kommun har vi fantastisk personal, vi måste se till att personalen trivs, att man som anställd i Nordmalings kommun fortsätter att utvecklas och att lönerna höjs. Jag vill att hela kommunen ska kunna leva och växa, oavsett var vi bor så ska förutsättningarna för det finnas. Det samarbetsklimat som vi tillsammans har skapat inom politiken under denna mandatperiod måste fortsätta utvecklas, vi kan inte gå tillbaka ner i sandlådan. Tillsammans väljer vi vilken väg vi ska gå, vilken väg väljer du? Jag vill att vi tillsammans väljer vägen framåt för Nordmalings kommun.

 

Kontakta mig gärna via Facebook, Instagram, mail: [email protected] eller via telefon: 070-2907401

 

 

 

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.