Nytt år på ingång! En liten sammanfattning av 2018 i ord och bild.

Då återstår bara lite drygt ett dygn av detta år, ett otroligt intensivt, intressant, lärorikt och roligt år. Inledde året med en del skidträning och fixade Tjejvasan, faktiskt stolt över det. Fyllde 40 år och firade med fina vänner och släkt. Åkte till Prag med goda vänner under våren och till Finland med andra fina vänner under sommaren. I övrigt präglades året till stor del av valrörelse inför årets val. En otroligt stressig och intensiv valrörelse som var betydligt tuffare än den förra då vi denna gång kämpade för att få behålla majoriteten och till allas vår glädje lyckades vi, 42,45% blev resultatet för Centerpartiet i Nordmaling, surrealistiskt och så roligt att få det kvittot på att många av kommunens invånare är nöjda med det arbete vi gjort. Så tacksam och stolt över det resultatet och så glad över alla de människor som också valde att kryssa mig, tack! Vi har ett starkt lag som tillsammans med alla som bor och verkar i kommunen vill arbeta för fortsatt utveckling av vår fina kommun! Jag är också så tacksam för alla människor som jag har runt omkring mig, min fantastiska familj, mina fina vänner och alla fina centerpartister runt om i landet, tack för att ni finns! Jag är också otroligt tacksam för alla de människor som jag har mött i olika sammanhang under året, tack till alla medborgare, tack till all personal i kommunen och tack till alla företagare, det är alla ni som för utvecklingen framåt!

Jag ser fram emot ännu ett spännande år, ett år då jag återigen ska våga mig på Tjejvasan, ett år där jag hoppas få ännu bättre rutin på tränandet och ett år då jag ser fram emot fortsatt arbete i kommunen. Vi befinner oss i ett tufft ekonomiskt läge så på det sättet blir det tufft, jag lovar att göra mitt allra bästa för Nordmalings kommun även under 2019. Under 2019 är det också val till Europaparlamentet och jag har fått äran att stå på plats 16 på Centerpartiets lista, ser fram emot en spännande valrörelse där jag kommer jobba för att både duktige Fredrick Federley och min fina, duktiga vän Abir Alsahlani kommer till parlamentet. Jag ser också fram emot att hinna umgås med familjen och mina fina vänner. Jag hoppas att 2019 blir ett år med sansad debatt utan personangrepp, både på hemmaplan och nationellt, kom ihåg att oavsett uppdrag så finns det en människa där bakom, en människa som inte ska behöva tåla vad som helst. Jag har själv upplevt en del men tänker ännu mer på min och hela Centerpartiets duktiga partiledare Annie, hon är fantastisk, men får utstå mycket, sansa debatten! Här följer en sammanfattning av mitt år i bilder. Gott nytt år allihop!

finastfamiljpraghelenaministerhjälteloppetsolveigvalcckabirbröllopföretagföretag1företag2företag3tjejvasankröningdörrknackningkarinkarinapatrikvalresultatkärleklevinnnyårkommunchefträninghockey1chrillan

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.