Maggie Jakobsson, Bjurholm

Livat värre!.

Ja men det blir det då saker tas i egna händer. Jag har valt att inte tycka alls om det som hänt, men se nu kan jag inte hålla mig längre då det gås till personangrepp och det ska slutas hälsa på folk osv. Det som hänt har hänt och det vi kan göra är väl att se till att saker handläggs snabbare och att det inte dras ut på att genomföra beslut som det nu görs. Jag har så länge fått höra att det är korta beslutsvägar i Bjurholm, men det stämmer inte. Vissa beslut tar det åratal att genomföra, andra tar kortar tid. Så är det i en organisation som har knappa resurser och mycke arbete och som byter befattningshavare titt och tätt. Har länge funderat på det ekonomiska tänket som våra politiker har tills jag vart varse om att dom har ingen aning om ekonomin, dom får bara ta ramar..inget annat. Inte är det då underligt att vår ekonomi är svajig! Nu ska vi återigen spara och innan beslut tas på vad vi ska spara på så har det satts upp en sarg som tydligt splittrar och gör det möjligt att kasta skit på allt och alla! Sandlådenivå kan jag tycka! Dom uppför sig bättre i förskolan än i vuxenlivet! Med detta sagt ställer jag mig inte bakom dom som tagit saker i egna händer, men heller inte bakom dom som skriker emot! Så länge det är säkert för barn och vuxna att vara där och man kan passera utan att få puckar på bilar eller folk så kvittar det väl om den står där. Det finns annat att bråka om tycker jag. Ägna tid åt att föra Bjurholm framåt som kommun och attraktiv kommun och arbetsgivare i stället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.