Metallica By Request!

Ja kära läsare. Så har det hänt. Sedan många år har jag varit en hängiven Metallica-fan och nu ska jag äntligen få se dem live utomhus på Stockholm Fields ute på Gärdet i kungliga huvudstaden på fredag.

Det började 1983 och jag tackar H-E för det! Det var i hans pojkrum vi började på att sitta och lyssna på ”Metal militia” om och om igen. Sedan har det rullat på och under min högstadietid i Lycksele var vi få som gillade detta band till en början, och namnen Daniel Gotthold och Stefan ”Steven” Jonsson dyker upp mitt huvud. Det kanske var fler, vad vet väl jag. Men vi konkurrerade med bla ett helt gäng synthare (som naturligtvis var töntar på den tiden :-)), men även med andra  rockers som Iron Maiden, Motley Crue, AC/DC (som är ett annat favoritband) som var stora på den tiden.Tiden flyger iväg och nu sitter tonårspojkar som gubbar.

Min mor gillade inte musiken, utan det skulle vara jazz, då hon ansåg att hårdrocksband var dagsländor och inte några vidare musiker. Jag anser att hon hade fel, då som nu (så är det lilla mamma :-)). Men jag tror hon har ändrat sig. Inte då det gäller jazzen för den lyssnar hon fortfarande på. Men åsikterna om hårdrocken.

I vintras var jag och såg Ozzy och Sabbath och det var en höjdare. Synd att det var i Friends med sitt ökänt dåliga ljud. Men nu blir det utomhus och det ska bli spännande. Nu åker jag ned till Lycksele för att på fredag flyga ned med mina två döttrar och min gode barndomsvän sedan samma högstadietid, och hans två söner. ”Det ska böjas i tid, det som krokigt ska bli”.

Som ni förstår kommer bloggen att få vila några dagar, och med detta bjuder jag er på återseende!

För ett tag lämnar jag nu politiken, EU-val, SD och f-n och hans moster!

Sköt om er och HÅRDROCK!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.