Sol i helgen!

Kantarellerna står och väntar på att plockas, vinbären ska in. Årets pärskörd lär bli rekord och än har blasten inte frusit på landet.

Jag har fått ett tillskott i hönshuset med en lite tupp som har det kämpigt just nu då hans höns inte vill gå i hans ledband. Tuppstackarn (född i april) bröstade upp sig och skulle visa var skåpet skulle stå. Hoppade på en höna som tog ned honom direkt på jorden. Upp som en sol och ned som en pannkaka. Nu håller han sig för sig själv. Vi får se hur det blir då han växt på sig.

Idag besiktades ”nya skolan” i Saxnäs  och vi som jobbar där känner oss nöjda med resultatet. Nu återstår Rävlyans flytt upp till sina nya lokaler.

I tisdags drog 6-9:an till Norge för att gå Norgefararleden hem över fjället. De kommer hem imorgon (läs fredag) efter att ha avverkat ca 4 mil. Nästa vecka drar jag ut med min klass och det bär iväg till Satsfjällets fot.

Politiken då?

Centerns förstanamn Annika Andersson vill jobba för ett positivt klimat i kommunen och jag önskar henne lycka till med det. Det behövs. Jag ska hjälpa till så gott det går, men nu känns det som uppförsbacke.

 

 

 

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.