Möjligheterna(S) Saxnäs = Närodlad politik

Är du nyfiken på vilken politik Socialdemokraterna i Vilhelmina vill bedriva under kommande fyraårsperiod så tycker jag att du ska komma på vårt Sossekaffe i Saxnäs. Det är nämligen viktigt att vi inom politiken får veta vad DU tycker/undrar/ funderar på?

När: Imorgon onsdag den 10 september kl 18:30

Var: På skolan i Saxnäs

Vilka kommer dit?

Ja förutom dina lokala Kultsjödalssossar  kommer de olika nämndernas ordföringar och kommunalrådet.

Om inte folket kommer till politiken, får politiken komma till folket. Och som kuriosa kan jag nämna att dessa politikerkafé från Socialdemokraterna har pågått under HELA mandatperioden och är ingen dagslända före valet. Snacka om NÄRODLAD POLITIK!

NU HAR NI CHANSEN ATT STÄLLA ERA FRÅGOR OM NI UNDRAR ÖVER NÅGOT INFÖR DEN KOMMANDE FRAMTIDEN.

ALLA ÄR VÄLKOMNA !

Och naturligtvis bjuder vi på kaffe!

Arr: Kultsjödalens S-förening

 sosselogo-ned-300x134

4 kommentarer

  1. Pingback: Sossekaffe! | Ruggugglans näste…

  2. Göran Jonzon

    Svenska akademins ordlista böjer order ordförande på förljande sätt :

    Singularis
    En ordförande – den ordföranden

    Pluralis
    Flera ordförande
    De ordförandena

    Begreppet ”ordföringar” är ett internt språkbruk som tydligen uppfunnits av någon politisk förebild som inte lärt sig svenska, så ta inte efter du också !

    • Hobby Writer

      Jag ser också det står ordföringar, men vill han klara sig från detta Magnus kan han ju säga att de är olika människor med olika ordföringar. Värre om han sagt avföringar 🙂

      Tittade lite på TV4 och utfrågningen av Annie Lööf, säga vad man vill men huvet på skaft har då människan. Men så är hon ju utbildad advokat eller jurist. Det var det om Vattenfalls kolgruvor i Tyskland och bevisligen bryter det ju kol i mängder, men hon fick det till i slutändan att det så var inte fallet. De är för jäkliga på klara sig och folket går på deras tjuvtrick ;-(

  3. Magnus Johansson (inläggsförfattare)

    Jag och vi i Kultsjödalens S-förening vill tacka alla som dök upp till en intressant och trevlig kväll med information, frågor och diskussion.
    Tack till rektor Marithe som berättade om samverkan skola/förskola och och visade upp vår fina ”nya” skola/förskola efter ombyggnationerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.