Det är åt helvete!

Ursäkta mitt språk, men allt som nu händer nere i Frankrike är så fullständigt åt helvete att jag inte kan skriva något annat.

Hjärntvättade idioter sprider död och elände och resultatet blir bara mer elände, även i vårt samhälle i norr.

Oavsett vad man tycker om skrivningar, böcker, karikatyrer etc finns ingen ursäkt för detta. Fy f-n.

Denna mördande minoritet hänvisar till Islam, men den stora majoriteten muslimer tar avstånd från dessa illdåd. Förutom de som drabbas i form av ond, bråd död och deras familjer så drabbas denna majoritet av muslimer som inte annat än vill leva ett liv i fred och frihet.

Sedan har vi då pöbelhopen, hantlangarna på vår egna högerextrema/främlingsfientliga/islamofoba kant som snabbt är framme och underblåser detta. Som ”visar” på hur farlig denna religion Islam är. Alla muslimer klumpas ihop och beslås med samma nedlåtenhet.

Och återigen har ”vår” 2:e talman Björn Söder, SD varit framme och uttalat sig om: ”fredens religion” visat sitt ansikte. Så urbota korkat!

Med tanke på vad som hände i Utöya 2011 och de högerextrema kopplingar till den massmördaren Bering – Breivik tycker jag att Söder ska tänka på sina uttalanden eller hålla truten.

Att skriva att jag hoppas att det ska sluta bra känns inte ok. Men jag hoppas att det inte blir mer våld och dödande. Men jag är skeptisk.

Jag ber återigen om ursäkt.

4 kommentarer

  1. Göran Jonzon

    Vad tycker du vi ska göra med de som först flyr till Europa och sedan återvänder till kriget och kommer hem som Jihadkrigare, allt utan bemyndigande från nationalstaten ?
    Själv anser jag att deras medborgarskap och uppehållstillstånd bör vara förverkade och att de således skulle nekas återinresa tillbaks till sina skyddsnationer !

  2. €dor

    Är inte det ändå en viss skillnad de som är i Ukraina ingår väl inte de ska terrorisera oss? Islamisterna har en lägre färg än bruna, den är svart, kolsvart, rena mörkret. Fy faan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.