Ettårsjubileum för En fjällbos funderingar

Idag är det ett år sedan jag började blogga och det har varit en positiv upplevelse.Jag började med detta bl.a med tanke på mitt politiska engagemang. Det har blivit mycket politik, men även en och annan fundering över livet som sådant.

Jag ska försöka mig på lite statistik över mitt bloggande:

194 inlägg har det blivit.

412 kommentarer inalles.

12 171 unika läsare under ett år. 75 % av dessa är återvändande läsare.

59 sek i snitt per session.

Sverige, Norge och Finland i topp tre bland länder (Någon i Indonesien följer min blogg :-))

Vilhelmina, Stockholm och Umeå i topp tre bland orter.

Mest delade: Dagbok från Saxnäs skola resa till Umeå. 100 delningar på Facebook!

Jag tackar ni som följt mig och mina tankar och även ni som bemödar er att kommentera. Det är dessa som ger krydda åt anrättningen. Jag har publicerat allt som kommit in till mig då det inte funnits anledning att inte ta in det. Det har varit en del kommentarer som jag kan tycka har brustit i saklighet eller ton, men inget som jag ansett behövts censureras. Dessa brukar jag i regel lägga ut utan kommentar. De får tala för sig själva.

Ett mål jag haft har att försöka hålla en god ton och att inte ge mig in i smutskastningsdueller och mig veterligen tror jag mig ha hållit mig från dessa. Men DU kanske tycker annorlunda. Vad vet jag?

Ha det gott kära läsare!

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.