Äntligen Systembolaget!

För några år sedan upptäckte jag systembolaget. se och möjligheten att beställa drycker från denna sida. Dock blev jag snopen över att det ”bara” gick att få dessa levererade till bolaget i Vilhelmina och vi som inte behagar bo på centralorten fick hålla tillgodo med ”gammeldags” beställning, att gå på affärn och skriva på lappar.

Det som retade mig mest var att tidigare gav Bolaget ut en katalog och man fick se en del nyheter. Denna katalog drog man in och hänvisade till nätet. Och vem hade tillgång till nätet då man stod nere på Affärn?

Irriterad över detta system mailade jag Systembolaget och påtalade detta. Systembolaget gav mig någon konstig förklaring med att deras beställningssystem inte klarade av detta… konstigt tyckte jag. Varför kunde man bara skicka grejerna till Vilhelmina och inte till sina ombud? Det har gått bra för Apoteket… Nåväl. Inte mer med det.

Men nu har det tydligen lossnat och from denna vecka 7 kan man nu beställa bolagsvaror via nätet och få hämta sina drycker på sitt utlämningsställe. För oss i Kultsjödalen innebär det i Klimpfjäll och här i Saxnäs.

Det finns säkert dom som inte bryr sig om detta men iaf jag tycker att det är en klar förbättring som gör det lättare för oss som inte bor i stora staden. Om tekniken finns är det bra om den utnyttjas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.