Ursäkta, men…

…vad håller man på med inom Miljöpartiet?

* En bostadsminister som frotterar sig med högerextrema turkar.

* Ett språkrör som pratar om terrorism som ”olyckor”.

* En kandidat till partistyrelsen som vägrar ta en kvinna i hand.

* En valberedningen som TROTS att de visste om att den kandidat har en unken, förlegad kvinnosyn ändå för fram namnet som kandidat till partistyrelsen.

* En presskontakt på miljöpartiet (till lika min namne, skäms på dig) försökte tysta kritik mot bostadsministern genom att erbjuda annat politiskt ”snask”.

* Och värst av allt enligt mig. En hel skrälldus uppsatta miljöpartister verkar ha varit införstådda då det gäller både Kaplan och Khan och deras beteenden, men verkar inte förstå kritikerstormen.

Ja, vad ska man säga?

 

6 kommentarer

 1. Fredrik

  Ja det kan man undra, men nog tror jag man kan skriva en fin lista på korkade sossar med. Jag menar det räcker väl med att säga geijer, och är det historia så kan man nog gräva upp nyare saker, men jag personligen är rätt less på att se sånt. Fokusera på det mp och s gör bra istället, sd klarar nog sig bra själv med att skriva listor på hur förfäliga s och mp är för sverige… Annars tycker jag du brukar skriva bra

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Hej Fredrik!
   Jag hävdar absolut inte att det är bättre i något annat parti.Allra minst bland Sossarna, de har haft sina skandaler under årens lopp och fler lär det bli. Men jag blir så less då vi nyss har haft en kommunalskandal där det verkar som att alla inblandade blivit totalt fartblinda eller tappat verklighetsförankringen.

   Och då jag nu hör Fridolin säga ”att han inte förstod att kvinnor kände sig kränkta…”. Ursäkta, men på vilken planet bor han? Jag följer en del progressiva sidor på bl.a FB och där ser jag nu än den ena, än den andra börja ta denne Khan i försvar och det förstår jag inte.

   OM denne Khan hälsade på alla med ”sin hälsning” så skulle jag inte säga ngt. Men han gör skillnad på om han hälsar på en man eller kvinna. Det kan jag aldrig acceptera.
   Att vi sedan har alla våra högertroll som ska göra sig politiska poäng på detta är ÄNNU mer bedrövligt.
   Vi har en vice talman just nu i Björn Söder (SD) som glatt skakar hand med ett gammalt NAZISTSVIN! till lägervakt så deras företrädare ska enbart hålla truten anser jag.

   Men sedan har vi nu ett gigantiskt mediadrev mot MP som man också kan fundera över.
   Men du har rätt i att detta tar ljuset från det som faktiskt är bra i dagens politik, men nu lär detta överskugga allt annat ett tag framöver.
   Inte är det lätt nu för MP-företrädarna.
   Ha det gott!

 2. Eva

  Nä nu protesterar jag ”mediadrav mot miljøpartiet” åsså, er dom inte i regering och ska styra landet? Det får dom tåla, har ingenting till øvers før männens förklaringar både från språkrøren och Åsa Romson! Hallå, pinligare framställning av en regeringsmedlem är det svårt och finna. Mediadrevet mot Mona Sahlin, en annan socialdemokrats kvinna(minns inte vad hon heter?) och nu senast Margot Wallström, är det väl ingen som glömt eller… är det för att dom är kvinnor? Vad är det som gör att män alltid skall beskyttas och ursäktas, och stackarsliggöres varje gång dom ”trampar i klaveret”?

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Hej Eva!
   Det var just detta jag menade med att det går att diskutera.
   Men jag kan nog tycka att det är ett drev som just nu pågår. Men det kanske är nyttigt för dem som inte haft några större ”affärer” i sitt parti. Men det har det definitivt varit mot dem du räknat upp också och här kan har vi ytterligare en diskussion om det är skillnad mellan hur män och kvinnor behandlas av media. Tyvärr drabbas nog kvinnor betydligt hårdare än män skulle jag tro.
   Och ursäktar några män gör jag definitivt inte. De får stå sitt kast.

 3. Eva

  Det är ju en subjektiv tolkning jag har, men jag får en känsla av att det drabbar kvinnor värre än män. får bara hoppas att det inte dyker upp flera ”troll” i lådan. Får säga som Timbuktu, det ordnar seg, det löser seg…God Helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.