Den borgerliga bidragslinjen

Kliver upp på morgon och EJ vis av skadan läser jag en del nyheter där det skrivs om bl.a fd. statsråden Lena Adehlsson- Liljeroth (M) och Eskil Erlandsson (C). Två fd. ministrar i den förra borgerliga regeringen som ansöker OCH FÅR fallskärmar, bidrag och pensioner i miljonklassen. Ingen arbetslinje här inte!!!

Och visst är det så att detta system med statsrådsfallskärmar, bidrag och pensioner utnyttjas av mer eller mindre alla som suttit i denna sits och det gör mig förbannad, men vad som gör mig extra förbannad med just dessa borgare är att de tillhör de partier som jagat vanliga ”bidragstagare”, dvs småfolket med blåslampa år ut och år in.

God morgon!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.