Känns skönt

Det är mycket folk i farten uppe i vår dalgång och äntligen fick jag chans att ta mig ut i fjället med nära och kära. Kosan styrdes ut till en klassisk snödriva där kaffekokning och stekning av hamburgare vidtog. Sköööönt…

Tills det vrålade till och en marodör började köra runt i kring oss och det lär som en bålgeting….

Liknande har hänt tidigare, men det är svårt att få komma till tals med dessa då de surrar förbi och försvinner i fjärran, men denne visade sig ha sitt läger en bit från oss och jag fick se var han höll till.

Jag körde dit och frågade vem det var som körde med ”pipor” och en ung man berättade att det var han.

Jag sa vad jag tyckte om att han bidrog till att han förstörde för oss alla som vill köra skoter och vad jag tyckte om det. Ingen i hans sällskap protesterade och det gjorde faktiskt inte han heller utan han bad om ursäkt. Vad den ursäkten sedan är värd återstår att se.

Då det gäller snöskoter skulle jag vilja påstå att ALLA (iaf bland de yngre) vet om problematiken med att köra på förbudsområden, planteringar och användandet av slutburk. Att då någon/några i dessa gäng inte fattar detta tycker jag måste påtalas. Helst av deras kompisar då det lär bita bra.

Men jag kändes nöjd då jag åkte därifrån och hoppas faktiskt att fler säger ifrån.

Ha en fortsatt trevlig påsk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.