NMR i Almedalen…

Läste på text-tv om hur NMR, Nordiska MotståndsRörelsen har ansökt om att få delta under Almedalsveckan.

På ett annat forum är det frågan om upprördhet över att  Nya Tider , en högerextrem sajt ska få tillträde till bok och Biblioteksmässan.

Det är högerextremer, rasister, fascister och nazister  som mer eller mindre vill begränsa det offentliga rummet och demokratin och till sin hjälp använder de det demokratiska systemet med yttrandefrihet och pressfrihet. Men den dagen de (gud förbjude) tar makten är det dessa friheter som får stryka på foten. Media och press som inte passar in i deras propaganda och världsbild utestängs. Vi ser det i USA och  Polen tex, mer lär komma.

Fattas bara att IS kommer med på ett hörn i Svensk samhällsdebatt så är cirkeln sluten. Det tragiska är att alla dessa samhällsfiender är mer lika varandra än vad de tror och att de är beroende av varandra. Finns inte den ena så blir det svårt för den andra att existera.

 

 

3 kommentarer

  1. Fredrik lundin

    Ja vilken märklig värld. Antidemokrater vill bli demokratiskt inröstad, och feministiska regeringar röstar in Saudiarabien i FN:s kvinnokommission. Mvh sjuk värld

  2. Eva

    Tänk att det blivit så. Använder demokratiet och yttringsfriheten till och få makt och knebbla yttrringer och demokratiska värdier som dessa grupper inte gillar! Usch!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.