Medlemsmöte, Kultsjödalens S-förening

Om du nu inte har märkt det så har vi en väldigt aktiv politisk förening i Kultsjödalen, och det är Kultsjödalens S-förening. Vi försöker alltid sondera vad NI i vår dalgång känner och tycker i de olika frågor som gäller vår framtid. Det är inte alltid lätt och alla har vi olika åsikter i olika frågor. Men vi gör så gott det går. Och ibland blir det rätt och ibland fel, vi är inte mer än människor vi med. Frågan är om du håller med eller inte?

Oavsett vilket så är det bättre att DU gör din stämma hörd, kastar ris/ros eller mittemellan till oss. Utan DINA åsikter blir vår framtid fattigare på inspel, inslag och förslag som kanske kan göra livet bättre eller enklare för oss som bor i Vilhelmina kommun.

Kanske vill du bara lyssna? Eller argumentera för något speciellt? Kanske vill du engagera dig?

Alla behövs. Ung som gammal, kvinna som man.

Vad som förenar oss är en tro på ett bättre samhälle där alla hjälps åt och som inte utesluter någon.

Vi socialdemokrater tror på samarbete och solidaritet. Vi vill ha ett samhälle där vi ställer krav på varandra, där vi hjälps åt och där alla får bra möjligheter i livet.”

Om du nu känner att detta kan vara något för DIG och vill vara med och forma framtidens politiska landskap i Vilhelmina kommun så har du nu möjlighet att göra din stämma hörd då Kultsjödalens S-förening kallar till medlemsmöte:

När?                Onsdagen den 18/10 klockan 18:00

Var?                På skolan i Saxnäs

På dagordningen finner du nomineringar av alla slag….

Och det finns tid till att söka medlemskap: Skicka in en kommentar med ditt namn och ett telefonnummer (vilket jag naturligtvis INTE lägger ut i kommentarsfältet) så fixar jag det.

Varmt välkommen!

12509414_910729809044811_1268985467985595886_n

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.