Det finns grader…

… i helvetet som gör skillnad, men så och i en simbassäng.

Jag tillhör den kategorin som måste röra på mig. Dels för att jag får myror i kroppen, men även för att inte anta en köttbulles form.

Då jag var hemma försökte jag göra det via att vara ute och gå med mina pumpstavar (jag vet att en del tycker att det ser töntigt ut, men bryr mig föga över detta då det är en suverän motionsform som ger flås och stärker överdelen). Skidåkning är en annan bra motionsform.

Jag läser om skidspåren nere på Plassn, men då jag inte har något takräcke på bilen känns det lite bökigt att dra på skidorna fram och åter till Saxnäs. Men då finns ju den förnämliga simhallen!

Som lärare var jag till vår simhall i Vilhelmina titt som tätt, och ärligt tyckt att det varit småkallt i vattnet. Vi har brukat dela upp oss bland personalen där en del går ”ovan” och ser över att det inte sker några incidenter, medan jag har plumsat i och brukat ha lite träning och kolla på dem som behövt lite extra hjälp och stöttning i vattnet.

Nu har jag återvänt till simhallen ett par gånger och simmat och tyckt att det känts behagligt varmt, men jag har trott att det berott på att jag nu dessa gånger simmat ”mer hårt” och därför hållit mig värmen, men igår fick jag höra att man höjt temperaturen en (1) grad!

Vilken skillnad….

Jätteskönt, trevligt och en motionsform som passar dig som inte vill bli ”lämmen”.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.