Människomöten

Full rulle för tillfället!

Eftersom jag blivit kvar nere på Plassn tills ikväll passade jag på igår kväll att göra ett besök på Fritidsgården där jag träffade både personal och senare några ungdomar.

En liten rundtur i lokalerna innan de öppnade för kvällen och in strömmade några killar och tjejer och som slog sig ned och berättade om hur livet ter sig för en tonåring i Vilhelmina år 2018.

Då jag var i samma skede som dessa bodde jag i Lycksele och för mig var fritidsgården en av mina fasta punkter som betydde mycket i mitt tonårsliv. Mysak låg på Forsdala och det är med varma minnen jag minns tillbaka till den tiden med såväl kompisar som personal. En personal som betydde mycket för mig och mina kompisar och som jag märker även sätter sin prägel på våra ungdomar som vistas i Vilhelmina.

Idag lördag var jag och ett gäng andra Vilhelminasossar, Micke Österberg, Suzanne Sellin och Kicki Norman på Valkonferens i Lycksele.

På programmet stod att välja hur vår riksdagslista skulle se ut för Västerbottens del. Andra poster att fastställa listor var till regionfullmäktige och några andra poster.

Ett viktigt möte där vi syr ihop en lista utifrån de nomineringar som gjorts och utifrån valberedningens förslag. Inte helt lätt då det finns många viljor att ta hänsyn till.

Men klar blev vi och det fortare än vad iaf jag hade förväntat mig då det fanns en del frågetecken som behövde rätas ut. Även här blir det möten med människor från olika delar av vårt stora län och det känns inspirerande.

En snabb tankning med mat innan en liten tupplur innan kvällens begivenhet som är företagsgalan på hotell Wilhelmina. Pris ska delas ut och tal hållas och många spännande möten med Vilhelminas företagare hoppas jag på. Precis som en gala ska vara.

Sedan inatt blir det att styra kosan upp till fjället för en söndag i hemmets lugna vrå.

Ha en trevlig lördagskväll och en riktigt lugn och skön söndag.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.