Regionalt högnivåmöte

Så har du arbetet rullat igång efter julen och jag hoppas alla har haft en bra ledighet.

Jag påbörjade min ledighet med en rätt så kraftig förkylning som förtog en del, men den gick över och nu känns det riktigt bra.

Före jul berättade jag om en motion jag skrivit och även om det arbete som lagts ned på att försöka komma någon vart med problemen vi fått i våra trakter med plogningen av de enskilda vägarna. Bl.a om mitt möte med länsstyrelsens tjänstemän där vi diskuterade frågan.

Idag tisdag är jag på väg ned till Plassn för ett högnivåmöte med kommunpolitiker från våra grannkommuner, Länsstyrelsen med landshövding Magdalena Andersson och regionchefen för Trafikverket. På agendan står just denna fråga om plogningen.

Vi får se vad det leder till…

Imorgon onsdag ska jag ned på det första mötet med PKB, Primärkommunala beredningen som är ett av de beslutande organen i den nya regionkommunen. Ett viktigt möte, men framförallt intressant då nya riktlinjer ska dras och den nya organisationen ska landa.

Jag återkommer.

Ha det gott!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.