Verksamhetsforum med partiet

I slutet på denna vecka så styrde jag kosan ned till Stockholm där partiet efter ett kongressbeslut samlat stora delar av sina företrädare till ett verksamhetsforum för att jobba med framtiden och vårt politiska innehåll.

Västerbotten hade en stor delegation. Extra roligt att vi hade med en representant från SSU ÅDV, Lova Gejland!

Verksamhetsforum är ingen enskild satsning eller tillfälligt projekt utan ska ses i ljuset av ett långsiktigt utvecklingsarbete som vi Socialdemokrater tillsammans allihop ska bidra till att utveckla. Vad kan göras annorlunda och bättre?

Genom att träffas, samtala och lyssna på varandra kan vi testa, lära oss och utvecklas till att bli betydligt bättre än vad vi är idag. Detta gjorde vi under dagarna två genom valbara seminarium och gemensamma föreläsningar.

Två bra dagar med likasinnade där jag även tog en chans att prata en del med vår finansminister Magdalena Andersson ang. kommunernas ekonomiska utmaningar och förslaget om nytt avdragssystem för arbetsresor som nu är ute på remiss.

Ett stort grattis till Skellefteå AK och det pris de tilldelats för sitt arbete med sina verksamheter inom sin arbetarkommun och sist

Nu hemma i lägenheten på Plassn. Imorgon träff med Au och samtal om budgetberedning 2020 (BB 20).

IMG_20191110_091520_982

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.