Dagens Robert Nyberg

Fast det har vi ju vetat länge….

Bilden kan innehålla: text

7 kommentarer

 1. Jörgen K

  I saklig form utgår resonemanget från att all inkomst är statens, dvs skatt. Den del som löntagaren erhåller tillbaka skall betraktas som ett bidrag från staten, inte resultatet av den egna ansträngningen.

  Sedan finns det en otrolig mängd beslut över åren som ensidigt ger bidrag till olika grupper som aldrig heller gett positiva effekter, än mindre varit föremål för kontroller…..

  Beslutet att ta bort värnskatten gav enorma lättnader för de mest välborna emedan pensionärerna fick hållas med nålsticket igen, tack (S) för ingenting…..

  • Magnus Johansson (inläggsförfattare)

   Men du påstår ju att vi ”lånade upp stora medel” under denna period och att detta skulle kunna vara del i varför ekonomin i Vilhelmina är under press. Detta har du inte svarat på och jag väntar med spänning iom att jag är nyfiken.
   Ha en god helg

   • Jörgen K

    Har aldrig påstått att upplåning i sig är orsaken till haveriet, du vet som jag och de allra flesta var du ska börja och sluta leta. Däremot när upplåningen ökar och ingen intäkt ses, så börjar den nedåtgående spiralen. Att sedan komma med lösningen att börja låna upp till löner och drift är verkligen ett bottennapp.

 2. Bergis

  Ni sossar sitter där och tänker införa försämringar i LAS och införa marknadshyror tillsammans med centern. Och så har du mage att lägga ut en tecknad strip med avdrag är bidrag till dom som inte behöver. Hur tokigt blir inte det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.