Hopp inför -21. Sista delen…

…iaf för denna gång.

De tidigare inläggen har fokuserat på presidentval och Covid -19 så det känns lite mer internationellt och nationellt, men jag tycker det känns som en ljusning inom dessa områden. Nu vänder jag mig inomsocknes.

2020 var ett turbulent år inom Vilhelminapolitiken och den som följt min blogg vet vad jag skriver om och är man nyfiken finns det ett arkiv som sträcker sig tillbaka till februari -14.

Att sanera den kommunala ekonomin är det som varit vårt huvudfokus under fjolåret (och fortsatt är) och med det har en rad tuffa ekonomiska beslut tagits, och fortfarande tas, men de indikationer vi får från våra ekonomer är att vi går åt rätt håll och OM vi håller i och ut så kan det, OM det vill oss väl landa i svarta siffror för -21. Vi kan med andra ord gör ett plusresultat. Det är en omställning och sanering som isf heter duga, men som inger mig med hopp inför -21.

Nu tar vi helg och jag gissar att snöskottning ligger på agendan för många av oss.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.