En svensk sommar

Vad mer kan man behöva?

Bilden innehåller ett survivial kit för den svenska sommaren. Med dessa tre enkla attiraler klarar man sig långt…

…Crocs, för att de tål vatten så bra. Både regn och steniga eller leriga bottnar när man ska bada. Äger inte några själv då jag gått med våga-vägra-crocs-klubben men funderar på att säga upp medlemskapet då jag mer och mer börjar se fördelarna med plastskor ju längre sommaren går.

Handduk, kan behövas efter regnet eller när man har badat. Även bra att ha när vi sitter och fryser på någon blåsig strand. Välj gärna en med många eller mörka färger, det både ser ut och känns fräschare. Tänk att du kanske ska använda samma handduk på stranden i några dagar och sen efter du duschat på kvällen. 

Öl, funkar både i regn och sol. När det regnar lättar det ju upp stämningen lite och om det skulle råka vara sol nångång är det alltid gott med en kall öl. Själv väljer jag gärna en ljusbrygd, nackdelen med det är att de fort tar slut eftersom de verkar gå hem hos större delen av befolkningen och att man då måste bjuda fler.

Lägg även märke till gräset på bilden. Mycket praktiskt tycker många då man slipper dra med sig ett kilo sand hem från stranden. Är benägen att hålla med men samtidigt finns det ju inget som går upp mot en härlig sandstrand. Gör er egen bedömning, huvudsaken är ju att det är bra väder så vi får uppsöka vattnet och nångång per år ta oss ett dopp bara för att det är sååå varmt att vi håller på att dö!

Så där, tre enkla tips som ni klarar er långt på. En burk Bullens pilsnerkorv är också bra att ta med. Har man barn så går det alltid hem och ni slipper kylbagar och macktillverkning mm mm…. 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.