Skogpromenad med åldersnoja

 Kolla in snyggingen jag fick mig en promenad med i går. Blev lite suddig men hon har ju så svårt att sitt stilla.

Igår gav jag mig ut på en skogspromenad med grannarnas hund Hera. Riktigt spännande faktiskt. För mig, p g a all is jag var rädd att halka på, för Hera är det alltid spännande i skogen. Det finns så mycket dofter överallt som måste kollas upp men blev full i skratt åt henne. På ett ställe låg det något som såg ut som en älgklöv med lite köttslimsor kvar på, smaskens för en hund. Uä tänkte jag, nu kommer hon säkert vilja bära runt på den där, men inte alls, hon bara tvärnosade lite på den men skyndade snabbt vidare till något mycket mer spännande, en hög med hästskit! Vad är det med hundar och hästskit?

Som sagt, själv gick jag på helspänn för att se till att hålla mig på benen. Man börjar ju bli lite till åren och skulle jag halka omkull så kanske jag bryter både armar och ben. Nu är jag inte speciellt lång och fallet kanske inte blir så högt men om ödet vill så kan det gå illa.

Lyssnar ofta på radio när jag tar mina promenader, många tycker det är att förstöra naturupplevelsen men så långt har jag inte kommit än. Dock var det P4 och melodiradion som hade min uppmärksamhet igår. Där kan man få sig en massa lustiga låtar till livs. Här en textrad -Jag är hellre en mask i frihet än ett lejon i bur. (tänkvärt)

Gick där och tänkte att, -Snälla Maria nu börjar du bli gammal, lyssna på P4 och tycka det är bra! Åldersnojan slog till och jag bytte snabbt till Mix Megapol denna ungdomarnas skvalkanal nr:1. Där pågick precis en liten propaganda jingel. Reklamkanalerna tycker sig få betala alldeles för mycket för att få sända. De uppmanar oss att maila till Reinfeldt och protestera mot denna orättvisa. Visst tänkte jag, men bara om ni lovar att sluta spela Circle of life med Elton John nångång!

I går fick jag ett mail där en jättesnödildo sköt iväg snöbollar. Det var ju lite roligt och jag uppmanades skicka den vidare. I slutet av mailet stod följande… 

Vi slutar inte leka bara för att vi blir gamla…vi blir gamla för att vi slutar leka.
Våga vägra bli den första att bli gammal!!!! 

Något lustigt måste ha hänt. När man börjar närma sig 40 blir man hela tiden påmind om att man snart är gammal. Inte konstigt man går där i skogen och tror man ska bryta lårbenshalsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

  1. Bruce S

    Klart att 40 – eller + är en ålder, men en bra ålder. Vad gäller reklam radion, så har de själva en gång trissat upp priserna med auktion och sedan använder tredje statsmakten = medierna sin makt på ett skrämmande sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.