Fredagsmys

Ja inte vet jag vad det är, men att plugga på en fredag är inte lätt. Tankarna har en förmåga  att sticka iväg åt alla håll. Helgkänslan har infunnit sig och här kommer ett axplock på vad som susar runt i mitt huvud samtidigt som jag ska kontera Erhållna kassarabatter och Konstaterade kundförluster.

"Snacka om att vi är en riktig Svensson familj. Ikväll är det fredagsmys och vi har till och med handlat hem ingridienser till Tacos vilket säkert 75% av alla andra barnfamiljer i Sverige har gjort. Godis hör ju också till men det kan jag gott vara utan, har en förmåga att inte kunna sluta äta om vi har en skål och sen får jag ångest. Men det som blev lite roligt var att L köpte en påse som hette "Äntligen Lördag". Alltså blir det inget godis för henne heller ikväll 😉 Annars hör väl det också till fredagsmyset liksom Idol."

"Tänkte att jag inte hade något ärende till "Boa" i helgen men när vi handlade igår kom jag på att jag är ju bortbjuden i morgon. Och visst stod det, -Medtag egen dryck…? Jo det gjorde det. Vin skulle vi ju få till maten, men………… vips bytte jag riktning och slank in på glasbanken och köpte en söt "sexpack"  New Castle, favoriten just nu, vin kan man lätt bli less på och få huvudvärk. Men vad tusan när jag ändå var där inne passade jag på att köpa vin också. Det blir nog mysigt med ett glas ikväll i alla fall, när jag står där och spelar mästerkock över köttfärsen."

"Skulle tagit en prommis i det vackra vädret. Men först ska jag ju plugga, passa på när ingen annan är hemma. Men samtidigt är det ju dumt att gå på promenad när de andra kommer hem. De kanske tror att jag inte vill träffa dem??? Men om vi tar en tur tillsammans? Ja det blir nog bra! Fast kanske lite löjligt….Jaja nån borde jag få med mig."

"I morgon är det fest. Tro vad jag ska ha för kläder? Känner ju inte så många som ska dit. Äsch, vem bryr sig. Jag brukar inte bry mig om vad andra har på sig. Jo kanske men bara om någon har något jag själv skulle vilja ha på mig…."

"Vilken tid ska vi åka tro, måste höra med de andra vad dom tycker blir lämpligt….och tänk om vi inte hittar dit. Känns tryggt att det är taxifolk och en glassbilsförsäljare som hittar till alla avkrokar som ska med"

"Kanske skulle ta och städa lite? Det är ju ändå Fredag och skönt om det är gjort före helgen."

"Och hur var det nu, skulle vi in till stan i morgon? Och i så fall varför? Det känns som om det är något jag glömt."

"Hm hm, vad kan det ha varit?"

"?"

 Oj nu kommer det familjemedlemmar inramlandes då lägger jag undan alla papper och stänger ner bokföringsprogrammet. Nu är det helg på riktigt 😀

Kram…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.