Sportlov

Åh sportlov, ja nu är det ju inte jag som har sportlov utan mina barn, vilket gör att jag mer eller mindre frivilligt dras med i sportandet. I dag sportade jag två gånger eller kanske tre eller ingen, ni får räkna själva. Först på skidor med en motvillig 10-åring… Ett tag tänkte jag att, åker jag långsammare så går det baklänges…

Sen var det volleyboll på IKSU. Alltså jag följde med dit, ni vet skjutsade, satt ca. en timme på läktaren och tittade på alla duktiga barn och ungdomar som tränade…  Sen blev jag beordrad att infinna mig på Norrlands största sportbutik, Sporthuset, där jag personligen inte hade något ärende direkt, men ser det nästan som en utmaning (sport) att gå ut därifrån utan att ha köpt nånting. För egen del slutade det med en rosa sportflaska till en som gillar rosa.

I morgon ska det fortsätta. En tur till Bräntis för lite alpint. Det ska tränas på brädan… ja åter igen inte jag då, utan hon som så motvilligt åkte skidor på längden idag. Men lite jobbigt är det för mamman också…jag vet ju precis vad hon går igenom…fy fn… pust, kommer vara helt slut efter allt peppande.

Och sen IKSU igen, Volleyboll och läktaren eller nä, just ja, de har ju en bassäng. Kanske ska ta några längder? Men hur är det nu, visst har de bubbelpool och bastu på IKSU?

Sen var det visst nått snack om badhus på fredag. Jobbigt jobbigt, säkert kommer en massa tjatande om att jag ska hoppa från trampolinen eller klättra på en uppblåst drake, när jag tusen gånger hellre vill doppa en kaka i en kopp kaffe än mig själv i den iskalla bassängen. Men jag vet hur det slutar, kommer hoppa fast jag inte vill, få veta att man inte ska hålla för näsan för det är töntigt, bli beordrad att hoppa igen, gör det utan att hålla för näsan och får fulla hjärnan med vatten, avslutningsvis kommer jag inte ens klara halva drakjäveln…

Snart är det ny vecka, en helt vanlig, förhoppningsvis utan epitet….

6 kommentarer

  1. A

    Buhääää, jag vill oxå fara på badhuset!!!! Men nänä, tänk inte på mig, hoppa och skutta och ha det skönt i vattnet så jobbar jag.

  2. Maria Holmlund

    Svar till A (2012-03-08 07:31)
    Låter det verkligen som om jag tycker det är så fantastiskt? Hm…du vet jag ska också jobba men på eftermiddagen…då du kanske är ledig och kan åka dit 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.