Hur många raggarbilar var det i Granbergsbacken den där gången på 1979 när Bilsport var här och gjorde reportage??

Maria KVilhelmina är Vackert och Vilt på vintern….

Det var en av frågorna i fredagens raggarquiz på Lilla Hotellet. Eftersom min man var en av de raggare som var där så kunde han det rätta antalet, frågan var bara om de där epatraktorerna och Tommys Opel verkligen skulle räknas?? Hans lag fick 19 rätt av 19 möjliga, tack vare lite raggarblod i ådrorna. Så de vann en spa-afton på Lilla och jag ska få följa med. Vk har följt WWW helgen och jag har varit inne och läst och kollat in bilder. Det är verkligen kul att kunna följa med vad som händer även på webben. Vi har ju länge haft ett internetmedium i Vilhelminabloggen där man kunnat följa vad som hänt i människors liv. Men nu har vi fått ett komplement som bevakar både stort och smått.

På lördag så hade Natali fodring i stallet så vi lyssnade på radion istället på fantastiskt bra reklam för Vilhelmina, våra turistorter och för vår WWW helg. Sen var det dags för årets första skotertur, från Allservice till Baksjön för fisketävling. Vi fick ingen fisk men det var trevligt med så många glada människor som alla villa vinna en skoter. Sen körde vi runt lite och kollade skoterutställning, ispelartävlanden, månglare och köpmän och många glada besökare. Jag träffade en kille från tyskland som var här för tredje året i rad vid WWW. Han bodde hos Carina och Robban på Kolgården och skulle stanna i två veckor för att fota naturen.

Idag så var Natali med i spark och bobrace som arrangerades av Däckmetropolen. Hon var med första gången när hon var 11 månader och åkte sparklåda. Nu ska hon fylla 12 så ni kan ju lista ut att hon varit med rätt många år och från och med idag står det ännu en pokal i hennes rum, hon har tre andraplaceringar och en tredjeplats. Marginalerna är små och dagens vinnare hade en skillnad mellan de två åken på 2 hundradels sekund. Natali hade 12 hundradelar mellan sina åk.

Åter en härlig WWW helg och jag vill tacka arrangörerna för en bra helg på lagom nivå där man lyckats fånga många olika intressen för alla åldrar. Bra jobbat!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.