Ord i min mun

Idag flög jag hem från Stockholm efter att ha jobbat igår tillsammans med Ministern Maud och andra företagare för den nya innovationspolitiska propositionen som ska läggas fram i höst. Det är en härlig känsla att kunna aktivt påverka politiken både lokalt och nationellt. Jag hade god hjälp av Malin, en kamrat på Luleå Tekniska Universitet som jag jobbat tillsamman med då det gäller just innovationssystem och kluster ur ett genusperspektiv.

Sen jag kom hem har jag sedan hunnit med att prata lokalpolitik och budget för kommunen med vårt kommunalråd på lunchen, liksom ett arbetsmöte i mitt företag med Almi och SSR för att hjälpa dem utveckla sina metoder för affärsutveckling. Jag kastas mellan olika världar och hjärnan har fullt shå med att hinna med.

Imorgonbitti går bussen till Mora då vi är ett gäng kvinnor som åker tjejvasan på lördag. Då får jag tre timmars skidåkning och hjärnan får tre timmar att sortera veckans alla intryck. Vojmån, innovationspolitik, promenader med Säpo i hälarna runt Djurgårn och kommunens finanser….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.