Tjejvasan och fullmäktige

Idag ahr vi haft ett fullmäktige möte i Vilhelmina där jag inte hade en enda interpellation att svara på…Beror det på idetorka hos oppositionen eller på att jag sköter mitt uppdrag, månne??? jag får väl följa upp detta i veckan som kommer….

I helgen har jag åkt Tjejvasan tillsammans med mina döttrar och en busslast kvinnor i alla åldrar från Vilhelmina och några utflyttade som även de hedrar Vilhelmina genom att tävla för ortens klubbar. Vilhelmina IK, Dikanäs och Dalasjö IK. Ett härligt lopp med över 7000 startande. Jag kom på plats 739.

Idag har jag har kännt av vissa ömmande områden då jag år rätt blåslagen efter att varit tvungen att slänga mig i en nedförslöpa för att inte köra över den åkare som stöp framför mig. Det är VÄLDiGT många som inte kan åka utför?.Lite som att begära ajournering av ett ärende, tvärnit och så känner det på att komma igen till ett beslut…Ganska lika faktiskt.

Att åka Tjejvasan är för mig ett sätt att hålla träningsångan uppe och vara tvungen att hålla mig i form. Många tror kanske att bara för att man inte har en toppidrottskvinnas kropp så ska man inte orka åka tre mil, men ack vad de bedrar sig. Jag kan varmt rekommendera denna tävling det är en fantastisk upplevelse, jättekul och man känner sig så eggad om än man är rätt irriterad över att måsta köa i spåret för att både få åka uppför och utför….men alla är ju inte norrlänningar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.