Manligt att putsa fönster

I helgen som gick så jobbade jag och min familj likt de flesta av våra grannar med sina hus och trädgårdar. Jag planterade blommor, krattade, bar sten och min man putsade fönster. Det var en underbar dag och vi åt, umgicks och fikade med grannarna mellan arbetspassen. En hel del kaffe blev det nog. När det var dags för fönstren på framsidan av vårt hus så kliade Ulf sig i skallen och funderade hur han skulle lösa problemet med att nå upp. Just då kom grannen förbi med sin gigantiska traktor. Jag funderade inte så mycket mer på det utan jobbade på. Tills jag plötsligt ser att traktorn nyttjas för att putsa fönster. Ulf står stadigt i skopan och putsar förnöjt. Kommentarerna från grannarna var att det var manligt…(När jag putsar brukar jag ha skrapan på kvastskaftet…) Det är nog tur att vi är olika…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.