Ambassadör, de ni!!

Jag var i Stockholm i fredags på en träff med de som utsetts av regeringen som ambassadörer för kvinnors företagand, vi var 750 ambassadörer i Folkets Hus i Stockholm. En oerhört imponerande samling kvinnor i alla åldrar, kulturell bakgrund och med ett brinnande engagemang. Stämningen var hög och vi applåderade så händerna glödde när de sades bra saker. Som när MAud talade. Hon och Carin Holmkvist var de två som visste vilka de pratade till och vad det var för församling de hade framför sig. Sämre var det med företrädarna för Nutek, de pratade som om de inte hade en aning om vilken kompetens församling de hade att göra med. Det blev lite pinsamt.

Kolla mer här:

http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=62814

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.