22% AV 286

Om den röstning som VK har som gäller vad man ska ägna torsdagskvällen åt om man bor i Vilhelmina så blir det en del fol på folkan men blir det på rätt ställe? Alternativen är Inget, Arn film, föräldramöte eller Nej respektive Ja möte för en överledning av vatten från Vojmsjön till Stalon. Till ja mötet bör det komma sisådär 62,92 personer, till nej mötet 57,2 och till bion 40 personer. Till Hembergskolan ska det då komma 17 föräldrar och 108,7 personer ska inte göra någonting.

Vad säger då detta? Ja leder alltså knappt över nej, biosalongen blir väldigt glest befolkad och få föräldrar bryr som om sian barns skolgång och de flesta gör ingenting…

Jag tror inte att denna Gallup går att säkerställa och jag hoppas verkligen att det är fler som går på förädramötet. Det kommer fler tillfällen att gå på Ja respektive Nej möten och Arn filmen kommer ju snart på DVD.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.