Det är kul att jobba regniga dagar åxå…


Ur dagens Webb VK: ’Vilmelminabo på EU-lista för c
Maria Kristoffersson, Vilhelmina, är en av totalt 78 personer som nominerats till Europaparlamentet för centerns räkning.’

Det är ju kul att även en tidning kan ha problem med stavningen, då är man ju inte ensam om att slinka på tangenterna…och så hedrande att bli nominerad till en sån ansvarsfull post….om än det är långt dit.

En annan kul grej idag var att Ingemar Näslund ringde. Han ville förklara den rubrik som var på hans senaste insändare i VF. Det var bra gjort att ringa och förklara. Vi ska ju ha en debatt som är respektfull och värdig. Vi båda vill ju Vilhelminas bästa om än vi tror vi når dit på olika sätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.