EU inget för Doroteaborna

Gunnar HörnlundHåkan Nej sägare, Maria coh Lena JA sägare. Alla valbara till Europaparlamentet.

Jag blev orolig när jag såg Västerbottensnytts inslag imorse om Doroteabornas ointresse för EU och för det val till Europaparlamentet som är den 7 Juni. Det må så vara att Bryssel är långt bort men ändå så berörs både Doroteaborna och vi andra av de beslut som fattas inom EU. I varje kommuns fullmäktige så berörs över 80% av de som beslut som tas av den politik som förs inom EU. Det innebär att du som bor och verkar i Norrland påverkas av politiken vare sig du vill eller inte, vare sig du röstade Nej till EMU eller inte. Din vardag påverkas av de beslut som tas i Bryssel. Det är därför så viktigt att du tar ditt ansvar och väljer de personer du vill ska representera dig och dina åsikter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.