Vilda Vackra Vilhelmina

Nu är vi inne i Kulturveckan i Vilhelmina, en vecka fylld av både dasn på ängar, bokfrukostar, hundraårsfirande av gamla träbroar och hembygdsdagar med Körslag med lokala förmågor och tingeltangel och karuseller. En vecka där varje en kan hitta sin favvoaktivitet. Själv ska jag gå på bokfrukost på Lilla Hotellet och ara med på någon av veckans stadsvandringar. Välkomna hit och var med…..

2 kommentarer

  1. Kommunbo

    Det känns som det var lite bråttom när du skrev den här bloggen. Bra att du skriver om det som sker kommunen men vilka gamla träbroar? Det kanske finns andra men den enda jag känner till som 100 års jubilerar är Forsnäsbron och det är en stålbro med träbelagd körbana.

  2. Dimmornas bror

    Alla dasn på ängarna. Det måtte vara naturens eget blommande avträde.
    För övrigt kunde i alla fall inte jag hitta någon s.k. favvoaktivitet. Programmet i år är väldigt utslätat och tunt jämfört med förra året som kändes som ett fyrverkeri.
    Som sagt, ha inte så bråttom och korrläs dina inlägg Maria. Du är ändå kommunalråd i Vilhelmina.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.