Det ser ljust ut….

Jag förvånas över att det jag skrev på min blogg för en tid sedan, om den vision om framtiden som jag har och de mål jag jobbar för att nå, skulle väcka så mycket känslor.

Det verkar vara lätt provocerande att människor kan nå resultat om man skapar rätt betingelser. Demokrati, öppenhet, samarbete, innovationslust och respekt för olikheter och olika sätt att utföra service till medborgarna. Det verkar vara enklare och mer tillåtet att peka ut elände, katastrofer och bekymmer än att vara positiv och konstruktiv.

Men min övertygelse är att den som har roligast vinner i längden, att vara positiv är bra mycket roligare än att vara negativ och eländesförespråkare. Winston Churchill beskrev detta med att ha olika perspektiv så bra när han uttryckte: ”En optimist ser möjligheter i varje svårighet, en pessimist ser svårigheter i varje möjlighet”. Jag kommer att ha kul, vara positiv och aktivt jobba för en utveckling för min kommun, min region och för de som besöker oss och för de som bor här.

 
 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.