Skolans julfest

Årets julfest var till stor del på engelska och alla åldrar från förskolebarn till de i sista året (Åk 9) var med i samma julspel. Mycket sång coh musik som valigt och Doktor Max var med även här. I helgens julkonsert i kyrkan och nu hä. ikväll. Han är engagerad denna omtyckta doktor. Lärarna sjöng en vacker och julig sång som en låtskrivare från Vilehlmina skrivit, Camilla Fahlander. Jag slutar aldrig att färvånas ver mängden talanger vi har i vår lilla kommun. Inom alla områden allt från snöskotecrossåkare, värjinstruktörer till makrameknypplare, låtskrivare och adventskalenderfixare.

En kommentar

  1. ring klocka ring

    Hoppas förskolebarnen och ettorna begrep engelska för hur ska de annars begripa sin roll? Varför kan man inte göra ett julspel på vårt eget språk? När engelskan flödar överallt behöver man inte förstärka detta genom aningslös tillvändhet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.