OS och Jante

Ikväll släpptes nyheten om det förslag som kom fram på Västerbottensdagarna på Grand. OS till Norra Europa. Top of Europe!!! En av de mer intressanta ideerna som skulle ge oss både en fantastisk utmaning av Jante och framtidstro. För var ska vinter OS arrangeras i framtiden om inte där det finns snö. Vi kan i regionen Top of Europe ebjuda snösäkerhet, det garanterar vi. Resten av infrastruktur går att bygga men snösäkerhet går bara att garantera där naturen ger förutsättnngarna. Att arrangera vinter OS i södra delar av Europa är en utopi…

2 kommentarer

  1. StekOs

    Södra Europa utopi? Nu behagar du väl skämta? Hur många OS har inte fullföljts i Alpernas närhet? Tycker du förringar den skidturism som finns där fullständigt. Vad har södra Europa gjort dig för att hamna i utopifacket. Okunnigt och tråkig attityd. En sak är konkurrera men det är en helt annan sak att behandla konkurrenter som luft. Inte värdigt.

  2. Kyliga vindar som värmer självgodheten

    Kommunalrådet Maria Kristoffer gör precis tvärtom vad hon säger. Hon trycker ner södra Europa i skorna och kallar OS där för utopi.
    Nationalistisk Jante i högform. Ni ska inte tro att ni duger till något därnere – dröm inte ens om det…
    VM i hyckel kanske kommer till Vilhelmina nästa år. Så pass på alla politiker inför valet. Ni kanske kvalar in…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.