Royalist, javisst!!!

Jag har alltid gillat kungen och tycker det är kul att vi har ett kungahus som jobbar för sverige. Farmor och farfar hade en bild som VK fotografen tagit när kungen var här med sin nya fru nån gång på 70 talet. De står brevid kungen i ingången till Hotell Wilhelmina med mängder av folk trängandes runt omkring. De var då inbjudna som ett av de par i kommunen som  varit gifta länge. Så där lades nog grunden till att jag gillar kungen idag.

Så ni kan tänka er när jag i morse öppnade kuvertet med guldemblemet på….En inbjudan från regeringen till mottagning med kungen och hans familj. Detta händer bara en gång i mitt liv så nu ska här gås igenom  garderoben ……..

Vad ska man ha med sig för bröllopspresent tro? kanke ett presentkort på en personlig guidning runt vår vackra kommun som har så mycket att erbjuda. Vad tycker ni?

3 kommentarer

  1. ivar

    Ja det var ett bra förslag på present. En guidad tur runt hela kommunen så att alla får se hur vackert det är här där vi bor, vackrare än i Tärna. Jag förutsätter att du menar att boendet får dom stå för själva, det är inte så långt till deras stuga i Tärnafjällen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.