Hösten är vacker

Det är en enormt vackra vyer man passerar när man reser runt i länet just nu. Såna färger och sån prakt naturen visar oss. Jag har en enorm utsikt från mitt hem över Volgsjön och Blaikfjället så jag kan njuta av vackra vyer så fort jag är hemma.

De senaste dagarnas kommentarer på artikeln om mitt nya jobb visar dock en mindre vacker sida av världen. Det finns så många som vill se allt negativt, vara elaka och negativa. Det är naturligtvis så att jag sökt jobb som varit utannonserat under sommaren för att vara garderad om vi skulle förlora valet. Jag konkurrerar om jobb på samma villkor som andra. Det är även så att jag har både goda teoretiska akademiska kunskaper likväl som erfarenhetsmässiga från mitt arbetsliv och mitt företagande. Det är få som klår min CV då det gäller tillväxt och utvecklingsfrågor i det här länet. Det kanske är mitt cv som gett mig erbjudanden om jobb och inte mina politiska erfarenheter!?  

Nu ska jag åka till Arjeplog för direktionsmöte med Akademi Norr och på vägen hämta upp Roland Wermelin i Sorsele. Vi ska nog få en "vackervyförmiddag" i bilen.

2 kommentarer

  1. pernilla

    skit i alla olyckskorpar – Det går att tycka och tänka en massa saker under pseudonym.Grattis till det nya jobbet och lycka till!

  2. ivar

    Nog är hösten vacker med alla sina färger men samtidigt dyster. För nu kommer det hårda tider för alla som inte går i ide eller kan komma sig inomhus till värmen. Ett vackert CV säger inte så mycket om kompetensen som en välfylld och innött verktygslåda. Det är min erfarenhet från arbetslivet. Lycka till med det nya jobbet och hoppas att du är den rätta att föra fram länet till en topposition.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.