När det snöar vågrätt….

När det snöar vägrätt så är det skönt att sitta inomhus i värmen. Idag var en sån dag. Läste precis det senaste numret av Neo, som är en fantastisk tidning för övrigt. Där analyserar man Socialdemokratins valresultat. I morse i morgontv så var det två av de som jobbar med Socialdemokraternas analys med och pratade om partiets stora utmaning, att gå från det gamla mot det nya. Jag tycker det ska bli spännande att följa den utvecklingen och se hur de ska hitta en värdegrund, en målbild och en människosyn som är modern och som ändå hart en tydlig ideologisk grund.

Neo och tidningen Fokus är två tidningar som skriver om vår tid här och nu. Det är  intressant att följa med i hur de analyserar  hur världen förändras. Jag tror att det är vi som deltar här och nu som påverkar hur framtiden kommer att se ut. Vi är ju med och skapar den i varje dags handling. Det vi gör varje dag påverkar den framtid vi har framför oss, så det gäller att tänka till….

En kommentar

  1. Vilhelmina

    Är du kommunalråd fortfarande??? Annars bör du väl byta ut titeln för oppositionsrådsposten har väl tagits bort.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.