Full koll!!!

Jag brukar för det mesta ha full koll på möten och planerade evenemang det kan säkert flera bekräfta. Jag missar sällan eller aldrig ett möte och är altid i tid. Jag brukar skoja om att det beror på att jag åkte skolbuss som liten från Golisen till Nästansjö och stod och väntade varje morgon halv åtta nere på vägen. Min största fasa var att missa bussen!!! Så de som försöker påföra mig att ha dålig koll har dålig koll.

Jag tycker det vore bra om vi hade en agenda som var publik för att både gamla och nyvalda ledamöter skulle kunna se vad som ligger framför dem. Det är inte lätt för de som är alldeles nya likväl som vi gamlingar lätt kan missa sånt som beslutats om för länge sen som den övning som beslutades om i Juni som genomfördes igår. De nya som blev valda till nämnder och styrelser behöver få en uppdaterad agenda för vad som planerats in för deras del. Det är än viktigare nu för majoriteten att ta ansvar för infomation till övriga partier när det inte finna något oppositionsråd.

Ha en skön adventskväll!!!

2 kommentarer

 1. Lars-Anders Esenfjell

  Hej.
  Härligt att du står på dig och delger din goda tankar.
  Vill önska dig en riktigt
  Gid Jul
  o
  Gott Nyytt År

  Lars-Anders Esenfjell
  Dikanäs

 2. Vilhelminabo

  Ni har ju själva i er budget dragit in oppositonsrådsposten då bör ni väl själva också ta ansvar för att informationen ändå når era valda politiker. Ni kan ju inte gärna lasta sossarna för den saken…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.