Statoil i Nordmaling….

En tid före jul körde jag i ett snöigt vinterväder från Umeå mot Östersund och tappade orken att ligga i snörök efter en lång långtradare som körde sakta efter E4,an som jag inte tog mig förbi. Så jag svängde av för en kaffe på Statoil i Nordmaling.

Såg där Avatarfilmen som min dotter önskat sig så jag slog till direkt. På julaftonsmorgon när hon får detta enda paket i strumpan så visar det sig vara ett skyltex jag köpt….Hm bara ett skal utan skivor i….Ingen bra början på julaftonen. Så jag ringde Statoil i Nordmaling och berättade vad som hänt. Idag fick vi i ett fint paket en ny fil, julgodis och lite annat. Tack för så finfin service och för att ni förstod dilemmat mitt i julefriden. Så ikväll blir det Avatar på familjebion med julskumgodisar till…och på macken i Nordmaling ska jag nog stanna fler gånger!!!!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.