Länet runt

I Veckan kör jag länet runt. Igår sönda var jag i Adak och träffade byborna som driver på utvecklingen i byn, där fanns idrottsföreningen som vill utveckla sport som en bas för byns utveckling, där fanns de som driver byns affär som ägs av en ekonomisk förening där byborna är delägare och där fanns alla de föreningar som finns i byn för olika intressen allt från Sagabiografen till företagande. Det är så intressant och roligt att få träffa människor som vill någonting som drivs av ett engagemang för andra och som själva vill ta ansvar för sin a medmänniskors vardag. Idag är det Vännäs tur där jag träffat politiker och tjänstemän och sen är det en träff med Posten.

Imorgon är jag och träffar GIS klustret och efter det till akademin för en träff med en doktor i innovationssystem och en designer för användarvänlighet av tjänster. Sen är det Umeå i dagarna tre där det handlar om hållbara transporter, LOU – upphandling och så en dag på kontoret med rapportering.  Så den här veckan blir otroligt spännande!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.