Mitt köksbord!

Jag älskar verklgen att sitta ner vid mitt eget köksbord på fredageftermiddag, efter "springa runt i huset och packa upp resväskan, starta tvättmaskinen, packa ur matkassarna skotta gårdsplanen och sortera postenläget",  med en nybryggd latte och en ur den sorterade posthögen – Vilhelmina Aktuellt!. Då är det helg.

Efter en hel vecka borta hemifrån uppskattar jag mitt köksbord, min kaffemaskin och min familj så oerhört. Undrar om mänskligheten skulle vara mer nöjd med det man har om man var tvungen att vara "borta" mera?? 

Helgen väntar med blidväder, förhoppningsvis skoterturer och utomhusfika och nsäta vecka är jag mera hemma än borta…..

Ha en skön helg och passa på att ta den där turen som aldrig blev av ifjol, till Sagatun, efter milspåret, till Granbergsbacken eller upp på Heligfjäll. Vi har så fina leder, skidspår och skidbackar inpå oss och så  många ideella krafter som ger oss allt detta överflöd av friluftsmöjligheter.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.