Ägna sin tid åt det som är viktigt för Vilhelmina!

Migrationsverket planerar att lägga ner sin anläggning i Vilhelmina där mängder av människors liv berörs. Samtidigt så ägnar sig vår kommunfullmäktiges ordförade sin tid åt att skriva kommentarer på bloggar.

På onsdag kommer ansvarig för Migrationsverket till Vilhelmina och kraften hos den ledande politiken bör nu läggas dessa dagar tilla tt rigga för att träffa denna man för att kämpa för att asylanläggningen ska var kvar.

Centerpartiet jobbar på ala fronter vi kan i frågan och försöker göra det vi ska göra, driva poltik!

3 kommentarer

 1. Stina

  Jag tycker att det är bra att K-G.A visar sitt rätta ansikte på VK. Ingen ska ifrågasätta hans agerande, han har alltid rätt, detta enligt honom själv. Vi får skylla oss själva att sossarna blev valda till makten. Nu har ingen annan nåt att säga till om. Tur för honom att han har en skara nickedockor runt sig men otur för oss övriga.

 2. Kristina Norman

  Vad menar du med det ? Du sitter ju själv och skriver bloggar? Jag för min del har fullt förtroende för att Vår kommunfullmäktige ordförande har full koll på läget.

 3. LM

  Jag har också reagerat på det du nämner.

  Blogga är en sak. Diskussioner med medborgarna på en respektfull nivå är en sak. Att skriva långa nedlåtande haranger om andra politiska partier, enskilda politiker i andra partier, eller om privatpersoner det är något helt annat.

  Själv börjar jag snarast blir rädd för att någon totalt tappat kontrollen men även över den sektliknande kontroll som han verkar ha över Sina undersåtar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.