Viktigt för företagen..

Företagarna i Vilhelmina bjuder in företagen till viktiga diskussioner om e-handel. Så här skriver de på sin blogg: 

I takt med att vi blir färre och färre dvs. att kundunderlaget minskar så ökar kraven på oss att tänka mer kreativt och förändra våra verksamheter efter rådande omständigheter och förhållanden. Vi inbjuder till de här två mötena för att tala om saken, låta oss inspireras och hjälpas åt! Hur ska vi göra, vad har andra gjort och hur kan vi hjälpas åt? Är du företagare, jobbar med handel, funderar du på att starta upp din verksamhet eller är du bara nyfiken?

Då är du hjärtligt välkommen!

Jag är på vift i landet så jag kan tyvärr inte vara med, jag hoppas dock att företagen ska se de exempel som finns som lämpliga även för dem. Som en lokal galleria med fantastsik service, brett utbud av varor och bra betallösningar och distribution vore en fantastsik möjlighet att öka omsättning och bredda marknaden för de lokala företagen på landsbygden.

Tid: onsdag 25 maj kl 19.00

Plats: Vilhelmina Lärcentrum, Skolgatan 12, Vilhelmina

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.