Att välja!

imorgon får vi veta vilka tre kandidater vi ska välja mellan vid partistämman i Åre i september. Vi har från Vilhelmina lyft fram de vi anser är de bästa. Jag tror att vi har minst två av tre rätt. Läste för en tid sedan en insändare som tyckte att det skulle vara en man till partiledare i C, den som skrev tyckte att centerpartiet hade blivit för modernt med så många kvinnor! jag skrattade och skrävlade över denna idiotiska insändare men fick skrattet i halsen när dottern sa: men mamma, hur många tror du inte har samma inställning? Det har hon rätt i. Trots att vi tror att vi bor i ett upplyft, demokratiskt, jämställt samhälle så finns det många människor som har en trång och vriden världsbild!
Men imorgon får vi veta, och jag tror att det är två tredjedelar kvinnor! Centerpartiet är ju som tur var ett så ”modernt” parti!

En kommentar

  1. Jerry Sellin

    Du får ursäkta, men jag tycker det verkar som om centerpartiet har blivit väldigt omodernt sedan Maud kom till. I mina ögon verkar det vara Herr Fredrik som säger åt alla er minoritets sammansättningar vad ni ska säga och göra. Men det kanske bara är jag som tycker det. Ha en fortsatt bra sommar, jag kikar säkert förbi igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.