Orättvist!

Jag fick idag ett samtal från Länsstyrelsen som nog kände att jag varit orättvis i en blogg där jag efterfrågade det regionala intresset för matlandet Sverige.

Jag fick veta att de medfinansierar e mängd olika projekt i länet som jobbar för att stärka Matlandet och matlänet Västerbotten. Det är ju bra att pengarna nyttjas på ett bra sätt utifrån ett underifrånperspektiv där aktörerna som är engagerade får finansiering för att jobba.

Det jag ändå känner trots den gedigna redovisningen är att det kanske ändå behövs någon som håller fanan högre regionalt! Kanske flera nya ”Ellor” Med regionflaggan över huvudet som symbol för matlänet för att hålla samman och marknadsföra allt det jobb som sker lokalt och regionalt.

Västerbotten på Grand är ett bra tillfälle där vi gjort bra ifrån oss under åren då det gäller mat. Men det kanske inte räcker?! Hur går vi vidare tillsammans i länet?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.